Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Repülő esernyő - Esernyő - Space - Djeco

Repülő esernyő - Esernyő - Space - Djeco

Repülő esernyő - Esernyő - Space - Djeco

Repülő Esernyő - Esernyő - Space - Djeco

Vedd kézbe a Djeco Repülő Esernyő - Space-t, és ne hagyd, hogy a borús idő elvegye a kedved a szabadtéri kalandoktól! Ez a strapabíró és színpompás esernyő nem csak, hogy megóv a záporoktól, de biztosan mosolyt csal az arcodra is, minden egyes használatkor.

Teremts saját napsütést borongós napokon is! A Repülő Esernyő nem csak praktikus eszköz, hanem különleges társad is lehet a szürke hétköznapokban. A vidám, űrhajós mintával ellátott esernyőnk tökéletes választás a legkisebb kalandorok számára is, akik így szívesebben néznek szembe a felhőkkel.

Az esernyő egyszerűen kezelhető, így a gyerekek is könnyedén tudják használni. Ne hagyd otthon a Repülő Esernyőd, legyen nálad minden kiszámíthatatlan időjárás esetén!

Főbb jellemzők:

  • Minőségi anyagból készült, strapabíró kialakítás
  • Színpompás, gyermekbarát design űrhajós mintával
  • Könnyű kezelhetőség, még a legkisebbek számára is

Nem kell tovább keresgélned a tökéletes esernyő után a borongós napokra. A Djeco Repülő Esernyő - Space garantáltan mindenkit mosolyra fakaszt. Hozd el a kalandot az esőbe is! Fedezd fel most a vidám minták és élénk színek világát, és hódítsd meg a szürke fellegeket!


A Djeco Repülő esernyője egy színpompás és életvidám játék, melyet a legkisebbek is szívesen elővesznek, ha gyűlnek a felhők az égen. A játék egy esernyőt ábrázol, melynek mintázata egy repülőtérrel és a világűrrel van díszítve. A játék célja, hogy a gyerekek fantáziáját és képzelőerőjét fejlessze, miközben élvezik a játékot. A Repülő esernyő nem csak szórakoztató, de tartós is, így biztosan hosszú ideig szolgálja majd a kis tulajdonosát. A játék ajánlott korosztálya 3 éves kortól, és több gyerekkel is játszható egyszerre. A játékidő változó, az esernyővel való játék akár órákig is eltarthat, attól függően, hogy mennyi időt szán a gyerek a fantáziálásra és az alkotásra. A Djeco márka híres a minőségi és kreatív játékaiért, és a Repülő esernyő sem kivétel. A játék megnyerte a 2018-as Év Játéka díjat, és azóta is nagy népszerűségnek örvend az egész világon. A játék nem csak szórakoztató, de oktató is, hiszen segíti a gyerekek képzelőerőjének és kreativitásának fejlesztését. Ha szeretnéd, hogy a gyerekek kreatívabbak legyenek és élvezzék még jobban a borús időjárást, akkor a Djeco Repülő esernyőjével garantált a siker. Tölts el egy kis időt a gyerekekkel, és fedezzétek fel együtt a világűrt és a repülőterek izgalmas világát. A színes és élettel teli játék minden korosztály számára kellemes élményt nyújt, és remek lehetőség arra, hogy a gyerekek fantáziáját és kreativitását kibontakoztassuk. Vásárold meg most a Djeco Repülő esernyőjét, és élvezd a gyerekek boldogságát és kreativitását, amikor előveszik ezt a csodálatos játékot!

Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco: Little Big Room
Djeco cikkszám :
DD04707
Méret :
9,5 x 4 x 67,5 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 960 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (101)
EAN
3070900047075
Cikkszám
66340

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!