9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Csibe csörgő - Csörgő - Pikikot - Djeco

Cikkszám: 
66319

Csibe csörgő - Csörgő - Pikikot - Djeco

Fedezd fel a Djeco Csibe csörgőt, amely garantáltan felkelti a legkisebbek érdeklődését! Ez a színpompás és hangos játék tökéletes választás, ha olyan ajándékot keresel, amely nem csak szórakoztat, de fejleszti is a gyermek érzékelését.

A Djeco Csibe csörgő egy aranyos kiscsibét ábrázol, aki gyorsan a babák legjobb barátjává válhat. Nem csak, hogy kellemes hangot ad ki, de színes megjelenésével és kedves dizájnjával is hozzájárul a gyerekek vizuális fejlődéséhez.

A csörgő ideális méretű a kicsik kezébe, így könnyen meg tudják fogni és manipulálni, ami hozzájárul a finommotorikus készségek fejlesztéséhez. Ráadásul a biztonságos anyagoknak köszönhetően teljes nyugalommal adhatod a gyermek kezébe.

Ne hagyd ki ezt a tökéletes ajándékot, amely nem csak szórakoztatja, de fejleszti is a kicsiket! Rendeld meg most a Djeco Csibe csörgőt és nézd meg, ahogy a gyermeked szeme felcsillan, mikor először hallja a csörgő vidám hangját!


A Djeco márka egy olyan játékkészítő cég, amely több mint 60 éve kínál magas minőségű és szórakoztató játékokat a gyermekek számára. A Csibe csörgő egy színpompás és édes kis játék, amely garantáltan felkelti a kicsik érdeklődését. A Csibe csörgő egy aranyos kis játék, amely egy kicsi csibe alakját ábrázolja. A csörgő játék éppen megfelelő méretű, hogy a kis kezek könnyen megfogják és tudják rázni. A játék színes és vidám, ami a gyermekek számára nagyon vonzóvá teszi. A Djeco Csibe csörgője nem csak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a kicsik érzékeit is. A csörgő hangja vonzó és könnyen felismerhető, ami segít a gyermekeknek a hangok azonosításában. A kis kezek és ujjak fejlesztésére is jó hatással van a játék, hiszen az apró ujjaknak meg kell fogniuk és rázniuk a csörgőt. A Csibe csörgő tökéletes választás a kicsik számára, akik szeretnek játszani és felfedezni. A játék ajánlott korosztály 6 hónapos kortól egészen 2 éves korosztályig. A játék egyszerre több gyermekkel is játszható, így a testvérpár vagy az osztálytársak számára is remek választás. Ha szeretnél egy olyan játékot vásárolni a gyermekednek, amely nem csak szórakoztató, hanem fejleszti is a készségeit, akkor a Djeco Csibe csörgője tökéletes választás számodra. A játék egy aranyos és látványos ajándék lehet bármilyen alkalomra, így biztos lehetsz benne, hogy a kicsik imádni fogják. A játék időtartama pedig csak azon múlik, hogy a gyermeked mennyi ideig szeretne játszani vele! A Djeco Csibe csörgője elnyerte a „Made for Mums” díjat, amely azt jelenti, hogy a legjobb játék a kisgyermekek számára. Ez is bizonyítja, hogy a Djeco egy olyan játékos márka, amely a gyermekek szórakoztatására és fejlesztésére fókuszál.

Ajánlott korosztály:
0 éves kortól
Gyártó:
Djeco
Djeco márka:
Djeco
Fejlesztési területek:
Érzékelés észlelés, Szemfixáció
Djeco cikkszám:
DJ06462
Méret:
4 x 5 x 8,2 cm
Videós játékbemutató:
Bemutató videó

Nincs raktáron

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 220 Ft
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft
Kedvezményeket keres?
Adatok
Népszerűség:
⭐⭐⭐⭐⭐ (58)
EAN:
3070900064621
Az alábbi terméket ajánljuk szeretettel
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!

djeco játékok Játékok 1 éves kortól Játékok 4 éves kortól Játékok 1,5 éves kortól Játékok 2 éves kortól Dekor matrica Cicás játékok Zenedobozok, Ékszerdobozok Arcfesték Gyerekeknek Játékok 5 éves kortól állatos játékok djeco puzzle Játékok 9 éves kortól Esernyő gyerekeknek Mágneses játék familou djeco Kalózos játékok Babaház kiegészítők Kutyás játékok Babaház bútorok Gyurma Homokkép készítő Lovas játékok Képkészítő Rajzkészlet gyerekeknek Arty Toys Játékok 3 éves kortól Farkasos játékok Varázsdoboz djeco kreatív készlet Játék hangszerek Mini játékok djeco calimba Szerepjáték Pandás játékok djeco pizsama party Origami Rajzsablonok Sárkányos játékok Játszósátor Óriás puzzle djeco ludo game djeco bongo dob Gyerek lámpák Játékok 8 éves kortól djeco balerina djeco orvosi táska Tetoválós játékok művész készlet gyerekeknek Különleges színezők djeco matató mackók Falióra Matrjoska, Matrioska Kreatív játékok Madaras játékok Mozaik készítő Varrós játékok djeco vis animo Dinós játékok djeco unikornis Pillangós játékok állati egyensúlyozó djeco potomac Játékok korosztály szerint piou piou Macis játékok Fajátékok Csajos játékok Rókás játékok Figyelem, emlékezet Őzes játékok Fejlesztő játékok Építő játékok Mozgásfejlesztés Majmos játékok Öltöztetős játékok Színezés, Festés, Rajzolás, Művészet Jutalmazó tábla Kártyajátékok Nyuszis játékok Falidísz Tigrises játékok Tároló doboz gyerekeknek Csajos öltöztetős játékok Oroszlános játékok Békás játékok Függődíszek Ablak matrica Fa puzzle Csirkés játékok Selyemfestő készlet Rézkarc Baba falmatrica Játékok 7 éves kortól Síkbeli tájékozódás fejlesztése Megfigyelő puzzle Álomőrzők Ágynemű gyerekeknek Klasszikus, családi társasjátékok Pingvines játék Boltos játékok Karácsonyi ajándék ötletek 2-3 éveseknek Színes ceruzák, akvarell ceruzák, filcek Nyomda gyerekeknek Baglyos játékok Fűzős játék Játékok 6 éves kortól Babaszoba fali dekoráció Formadobozos puzzle Finommotorika fejlesztése Logikai játékok

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz